Oldal frissítése

LEGO Nexo Knights 72003 Vad harcos bombázó

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Nexo Knights 72003 Vad harcos bombázó

Látogass el a LEGO-val a Knighton királyságba. Ez az a hely, ahol igazi lovagi küzdelmeket élhetsz át, tele modern effekttel! Csatlakozz a Nexo lovagokhoz, akikkel együtt legyőzheted az alattomos Jestrot és seregét. A jelenetek helyszíne a középkori misztikus világ tele mágiával, amelyet a fantázia világának elemei egészítenek ki. A hagyományos LEGO rajongói nagyra fogják értékelni a futurisztikus elemeket, például a robotokat vagy a mobil várakat. Hagyd, hogy a gyerekek belépjenek ebbe a varázslatos világba és ajándékozd meg őket ezzel a szórakoztató játékkal, amely a Nexo Knights sorozat legfontosabb szereplőit is magában foglalja.

A LEGO 72003 legfontosabb jellemzői

  • 8-14 éves kor között ajánlott
  • Kalandok a Knighton Királyságban
  • Történetek lovagokról és a Jestroval folytatott küzdelmeikről
  • Kalandozás a mágia és a fantázia világában
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzeletet
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlesztéséhez
  • Ingyenesen letölthető alkalmazás: MERLOK 2.0
  • A Vad harcos bombázó készlet 369 darabot tartalmaz

LEGO NEXO Knights - Vad harcos bombázó

Ezúttal az a feladat vár rád, hogy megfékezd a Vad harcos bombázót és megmentsd a királyságot a technikai fertőzéstől. A bombázó kilőtte Robobájtost Vyro öltözékében, hogy Macy-t üldözőbe vegye, ezért váratlanul a levegőbe kell emelkedned a hátirakéta segítségével és a varázslatos buzogánnyal kell lesújtanod a magasból. Óvakodj azonban a kettős hatlövetű gyorskilövőtől és a szárnyas szemtől! Töltsd le az ingyenes Merlok 2.0 alkalmazást, szkenneld be a pajzsokat, indítsd el a játékot és válj minél erősebbé!

A csomag tartalma:
2 minifigura - Macy, Vad harcos
1 figura - Robobájtos
Vad harcos bombázó - két hatlövetű gyorskilövő, két mozgatható szárny, levehető szemgolyó elem áttetsző zöld szárnyakkal, fegyver- és pajzstartó, valamint egy levehető Vyro öltözék pilótafülkével és 2 lélekkilövő karral
Fegyverek - Macy buzogánya, Vad harcos bárdja, Robobájtos lándzsája
Pajzstartó Merlok buzogányával
2 beszkennelhető NEXO Erő pajzs - Orbitális csapás és Merlok buzogánya

 
Kód:  LO72003
Termékszám:  5702016093797
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05