Oldal frissítése

LEGO Nexo Knights 70353 A Helimonstrum

Kiegészítők a termékhez

LEGO Nexo Knights 70353 A Helimonstrum

Tarts a Lego-val a Knighton Királyságba. Itt megtapasztalhatod egy igazi lovagi csata érzését, tele modern effektekkel! Harcolj a Nexo lovagokkal és győzzétek le együtt Jestrót és a lávaseregét. Az alapot egy középkori, mágiával teli világ szolgáltatja, ahol a fantázia az úr. Minden LEGO rajongó élvezni fogja az olyan modern elemeket, mint például a robotok, vagy a mozgó kastélyok. Engedd a gyermekedet, hadd lépjen be ebbe a mágikus világba és hadd szórakozzanak a Nexo gyűjtemény öt hősével. Ez a csomag öt NEXO Erőt tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • 7-14 éves korig ajánlott
  • Kalandok a Knighton Királyságban
  • A lovagok történetei és küzdelmük Jestro ellen
  • A mágia és a fantázia világa
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finom motoros készségeket
  • Ingyenesen letölthető MERLOK 2.0 alkalmazás

LEGO Nexo Knights - A Helimonstrum

A bátor Clay feladata megállítani a Helimonstrumban rejtőző hárpiát. Gyűjtsd be a rakétákat és repülj az égbe, hogy megküzdj a hárpiával. Figyelj a Helimonstrum hatalmas fogaira és karmaira, és ne engedd, hogy a hárpia rögzítse a szörnyet a Tiltott Erőhöz. Töltsd le a MERLOK 2.0 ingyenes alkalmazást, szkenneld be a fegyvereket és növeld a NEXO Erő gyűjteményedet!

A csomag tartalma:
Három minifigura - Clay, hárpia és kőkatona
Helimonstrum - dupla forgószárnyak, dupla fegyverek, kinyíló állkapcsok hatalmas fogakkal, Kőtüske légi támadás, két áttetsző kék villám és pilótafülke a minifigurának
Clay kardja
A hárpia kaszája
A kőkatona kardja
Két Kőtüske
NEXO Erő pajzsok: Jeti tüsszentés és Tiltott Erő Szörnyű Éhség

 
Kód:  LO70353
Termékszám:  5702015867207
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10