Oldal frissítése

LEGO Nexo Knights 70354 Axl Dübörgéskeltője

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Nexo Knights 70354 Axl Dübörgéskeltője

Látogass el a LEGO-val a Knighton királyságba. Ez az a hely, ahol megtapasztalhatsz egy igazi lovagi küzdelmet, tele modern effekttel! Lépj kapcsolatba a Nexo lovagokkal, akikkel együtt legyőzheted az alattomos Jestrot és seregét. A jelenetek helyszíne a középkori misztikus világ tele mágiával, amelyet kiegészítenek a fantázia világának elemei. A hagyományos LEGO rajongói nagyra fogják értékelni a futurisztikus elemeket, mint a robotok vagy mobil várak. Hagyd hogy a gyerekek belépjenek ebbe a varázslatos világba és ajándékozd meg őket ezzel a szórakoztató játékkal, amely a Nexo Knights sorozat legfontosabb szereplőit is magában foglalja.

Legfontosabb jellemzők

  • 8-14 éves kor között ajánlott
  • Kalandok a Knighton Királyságban
  • Történetek lovagokról és küzdelmük Jestroval
  • Kalandozás a mágia és a fantázia világában
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzeletet
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlesztéséhez
  • Ingyenes, letölthető alkalmazás: MERLOK 2.0

LEGO Nexo Knights - Axl Dübörgéskeltője

Axl 3in1 járműve egy erőteljes gép, amellyel nyomon tudja követni Kőkísértet útját, amint kiutasítása után elhagyja a Knighton királyságot. Először is használd, mint egy óriás fúrót, amellyel elpusztíthatod a kőszörnyeket, majd távolítsd el a tankot, hajtsd ki a szárnyakat, és máris bevetésre kész az újonnan létrehozott repülőgép. Ingyenesen letöltheted a MERLOK 2.0 alkalmazást, amellyel beszkennelheted a pajzsokat, és létrehozhatod vagy bővítheted a saját Nexo Erő gyűjteményedet.

A csomag tartalma:
Három minifigura - Axl, Axl Bot és Kőkísértet, plusz egy Brickster figura
Axl járműve - egy pár fegyver forgó fúró formájában, repülőgép kihajtható szárnyakkal, levehető tank Axl robotjának, pilótafülke két minifigurának, pajzs- és fegyvertartó
Axl óriás bárdja
Axl Bot baltája
Kőkísértet villámkardja
A NEXO Erők három beszkennelhető pajzsa: Verd a ritmust, Kőtornádó és Tiltott Erő Harapós golyója

 
Kód:  EULO70354
Termékszám:  5702015867214
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10