Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Movie Videogame - Xbox Series

5 3 értékelés
Szuper ár
6 590 Ft

LEGO Movie Videogame - Xbox Series

A híres Warner Bros, a tapasztalt TT Games fejlesztőivel együttműködve nagyszerű meglepetést szerzett minden film rajongó számára. Az új LEGO Filmmel együtt az új LEGO Movie játék is ugyanazt az élményt nyújtja. A meglehetősen várt projektnek minden előfeltétele megvan ahhoz, hogy sikert arasson a rajongók körében. Egyidejűleg minden egyes platformon megjelenik, így mindenki azonnal élvezheti.
A főszereplőt Emmetnek hívják, akiben nincsen semmi érdekes. A megfelelő időben azonban egy váratlan esemény történik vele, amely mindent megváltoztat, ugyanis ettől a pillanattól kezdve mindenki úgy gondolja, hogy ő az egyetlen, aki megmentheti a világot. Batman útnak indul vele, hogy beteljesítsék a sorsukat. Vezetése alatt számos valódi hőssel együtt egy olyan őrült kalandra indulnak, amely megszabadítja a világot a gonosz zsarnoktól. Az egész játékkörnyezet LEGO építőkockából áll, és miután megtaláltad a megfelelő terveket, akár még saját építést is elkezdhetsz.
kilencven film és képregény hős szokatlan keveréke nem egyszerű palettát kínál. Kimért humorával felülmúl minden vetélytársat. Egy rendkívül szórakoztató és valódi LEGO játék, amely összesen 15 fantasztikus pályát és kooperatív többjátékos lehetőséget is biztosít, hogy barátaiddal együtt győzhesd le az akadályokat.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Rajzolt

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES
Szinkron EN, DE, FR, ES

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO127a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892165334

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10