Oldal frissítése

LEGO Movie Videogame - PS4, PS5

4,8 15 értékelés
7 790 Ft

LEGO Movie Videogame - PS4, PS5


A híres Warner Bros társaság a tapasztalt TT Games fejlesztőkkel kellemes meglepetést készített elő minden film rajongónak. Az új The LEGO Movie filmmel együtt érkezik az azonos nevű játék. Minden várakozás szerint az új projekt rendkívül sikeres lesz. Mindamellett az összes platformra megjelenik és mindenki számára elérhető lesz. 
A főhőst Emmetnek hívják és egyáltalán nem izgalmas figura. A megfelelő pillanatban azonban a legjobb helyre kerül. Innentől kezdve mindenki úgy gondolja, hogy ő az egyetlen hős, aki képes megmenteni a földet. Még a denevérember Batman is azt mondja, hogy ezt látja az ő szemeiben. Az ő irányítása alatt indul el az igazi akció csillagok csapata egy őrült utazásra, hogy megállítsák a gonosz zsarnokot. Az egész környezet LEGO kockákból épül fel és miután megtaláltad a megfelelő tervrajzot, akkor Te is saját építkezésbe kezdhetsz.
A hősök ilyen szokatlan keveredését, több mint kilencven film és képregényből, nem mindenhol látni. A tökéletesen időzített humor nem hagy maga után kívánnivalót. A LEGO játékok autentikus mozgása is szórakoztató. 15 fantasztikus szint és biztosan ki kell próbálnod a többjátékos módot is. 

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád, Gyerekeknek
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Rajzolt

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX066a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892165440
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15