Oldal frissítése

LEGO Movie 70837 Gyémánt Gyönyör Gyógyfürdő!

Kiegészítők a termékhez

LEGO Movie 70837 Gyémánt Gyönyör Gyógyfürdő!

 

Készülj még kockásabb kalandokra Emmet Brickowoski építőmesterrel és barátaival A LEGO KALAND 2 filmből! A film által ihletett új LEGO készletekkel elképesztő építési kalandokban lehet részetek, ha gyermekeddel nekivágtok az útnak, amelyet kocka még nem kockáztatott! A LEGO generációk óta kedvelt úgy a felnőttek mint a gyermekek körében. Engedd szabadjára a fantáziád, merülj el a kockák világában. Fedezd fel A LEGO KALAND 2 termékeket, és nézd meg Emmetet új Álomházában/Mentőrakétájában, miközben Édes Káosz Tábornok megérkezik űrhajójával.  


A LEGO Movie sorozat legfontosabb jellemzői:

  • Minden részben megegyezik a filmbéli részletekkel
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 7 éves kortól ajánlott
  • 694 darabos

LEGO Movie 70837 Gyémánt Gyönyör Gyógyfürdő!

 Csatlakozz A LEGO KALAND 2 szereplőihez, Benny-hez, az űrhajóshoz, Vadóchoz és a Nyugi Kitty-ként megjelenő Csoda Kitty-hez a Gyémánt Gyönyör Gyógyfürdőben, ezzel a színes játékkészlettel! Élvezd a polip masszázsát! Kapcsolódj ki a pezsgőfürdőben Nyugi Kitty-vel! Nézd meg Vadóc új frizuráját — ami rajta kívül mindenkinek tetszik! De vigyázz — A Tesho Rendszerben nem minden az, aminek látszik. A pezsgőfürdőben egy csapóajtó rejlik. És ha Balthazar vámpírdenevérré változik, jobb, ha eltűnsz onnan!

A fürdő méretei:
14 × 31 × 12 cm
A csomagolás tartalma:
 Benny, Csoda Kitty, Vadóc, Nyugi Kitty minifigurák  Baltazár, Archiméda minifigurák
Kockák a fürdő megépítéséhez, hangfalakkal, asztallal, pezsgőfürdővel és egyéb kellékkel

Kód:  LO70837
Termékszám:  5702016368208
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20