Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21117 The Ender Dragon

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Minecraft 21117 The Ender Dragon

Keresse veszélyes Endermany várakozás a sötét sarkokban a világ Minecraft. Machej gyémánt kard, lő egy íj és legyőzni az ellenséget. Ezután vegye fel minden erejüket és állvány Ender, Sárkányi végén, hogy fölé Enderkrystaly regeneráció. Megölni egy sárkányt, vegye fel a tojásokat, amellyel létre egy átjáró, ami neked ki. Készülj fel a végső csatát. Tartalmaz minifiguránk Steve karját, három Endermany Ender Sárkány.
 

Szerelmeseinek kocka

LEGO Minecraft jött létre a motívumok a híres számítógépes játék. Dobd bele magad az őrült világ a kocka, hogy saját természeti környezet, építeni otthon, eszközök és védi a különböző szörnyek, hogy szeretne megtámad. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

Sárkány harci

  • Mini alakja Steve fegyverek és kiegészítők
  • Ender sárkány
  • három Endermani
  • sárkány tojás

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot. 

Kód:  ZB729
Termékszám:  5702015296564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05