Oldal frissítése

LEGO Minecraft: Az erőd (21127)

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft: Az erőd (21127)

A LEGO Minecraft készlet megalkotását a népszerű számítógépes játék ihlette. Látogass el a 3D kockák világába, hozz létre saját környezetet, építs házakat vagy szerszámokat és küzdj meg a szörnyekkel, amelyek rád támadnak. Több kockával, mint valaha! A LEGO készlet remek szórakozás gyerekeknek. Fejleszti kreativitásukat, finom motoros készségeiket és a képzelőerőt. Ez az egyik legnépszerűbb játék.

Legfontosabb jellemzők

  • 8 éves kor felett ajánlott
  • A népszerű számítógépes játék, a Minecraft ihlette
  • Hozd létre saját kocka világod épületekkel, eszközökkel, környezettel és ellenségekkel
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Finom motorikus készségek fejlesztése
  • Darabszám - 984

LEGO Minecraft - Az erő

A tágas, fűvel borított Minecraft terepen egy lenyűgöző erődöt építettek fel járőrtornyokkal, hatalmas kapukkal és olyan helyekkel, ahol növényeket lehet termeszteni a lovak és a juhok számára. Nem beszélve a jókora vízesésről. De ki az, aki közelít az erőd kapuihoz? A Csontváz hadsereg. Itt az ideje megvédeni a hazánkat és a jószágokat. Gyújtson fáklyákat, készítse elő az ágyukat és öltse fel aranyozott páncélját. Ezután nincs más dolga, mint fegyvert választani: kardokat fából, kőből, vasból, aranyból és gyémántból. Máris készen áll a csatára!

Csomag tartalma:

1 minifigura - Steve, valamint egy ló, egy juh és három csontváz
A Minecraft erődítmény nagy páncélozott ajtókkal, járőrőtornyokkal, zászlókkal, ablakokkal, vízzel és gazdasággal, valamint egy börtönnel is rendelkezik.
ÁgyúkSteve arany páncéljaArany sisakPáncélállványPáncélSisakKézműves asztalMellkvédSzéna bála5 kard3 csontváz

Kód:  LO1219b
Termékszám:  5702015590587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15