Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21144 - Farmház

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Minecraft 21144 - Farmház

A LEGO Minecraft a népszerű számítógépes játék alapján született meg. Vesd bele magad a kocka alakú, 3D-s világba, alkosd meg saját természeti környezetedet, építs házat, szerszámokat magadnak és küzdj meg a különböző szörnyekkel, akik rád támadnak. Olyan sok építőkocka áll rendelkezésedre, mint még soha! A LEGO készlet hosszú időre leköti a gyerekeket, fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzeletet, nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok közé.

A LEGO Minecraft 21144 legfontosabb jellemzői

  • Gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Készítsd el a kocka alakú világot házakkal, szerszámokkal, a természeti környezettel és az ellenségekkel
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket
  • A Farmház készlet 549 építőelemet tartalmaz

LEGO Minecraft - Farmház

Ezzel a Minecraft készlettel megépítheted álmaid farmját, ahol ágyásokat hozhatsz létre és állatokat tenyészthetsz. A kétszintes vízparti farmház részletesen kidolgozott belső terekkel rendelkezik, a házon kívül pedig számos mezőgazdasági tevékenységet végezhetsz. Termessz gabonát, sárgarépát vagy céklát a földeken, és gondozd a karámban élő malackát és szamarat. Az ágyásokat felcímkézheted, hogy tudd, mit hová ültettél. A termést először meg kell védened az éhes nyulaktól, majd a szamárral be kell takarítanod. A fantáziának semmi sem szab határt, és máris kezdődhet a gazdálkodás - csak légy óvatos, mert éjszaka jön egy csontváz!

A készlet tartalma:
- 2 minifigura – Steve és Alex
- 5 állatfigura - szamár, malacka, nyúl, kisnyuszi, csontváz
- egy kétszintes farmház
- mező gabonával, sárgarépával és céklával
- karám az állatoknak
- vizes és füves területek
- csákány és íj
- lapát
Kód:  LO21144
Termékszám:  5702016109627
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20