Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21134 A vízesés bázis

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Minecraft 21134 A vízesés bázis

A LEGO Minecraft sorozatot a híres és kedvelt számítógépes játék ihlette. Vesd bele magad a 3D világba és alakítsd ki a saját környezetedet, építs lakhelyet és védd meg a megalkotott világodat a külömböző szörnyektől. Több építőelem mint valaha. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

Legfontosabb jellemzők

  • 8 éves kortól ajánlott
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Alkosd meg saját világodat
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám - 729

LEGO Minecraft - A vízesés bázis

Te és Alex egyesítettétek erőiteket, hogy megépítsétek a lehető legjobb menedéket, ahonnan elkalandozhattok, mélyebben a hegyvidékes Minecraft™ tájakon. Ez a lenyűgöző, óriási menedék, tetőtéri kertjével, vízesésével és titkos lávabejáratával teljesen igénybe vette a Minecraft kreativitásodat és építési készségedet. Itt az ideje, hogy hátradőlj és lazíts. Nyírd meg a festett bárányt, horgássz egy kicsit, hogy megetesd a macskát, nevelj gabonát és rendezd el őket a ládákban, majd élvezd a bázis belső kényelmét, a szőnyeget, az üllőt, a kályhát, a három barkácsasztalt, a sok szobát és ajtót! Ez tökéletes bázis, ami jól védhető a bevégzők, a zombik és más ellenséges mobok ellen, akik az éj leszállta után kószálnak mindenfelé.

A csomag tartalma:
2 minifigura - Steve és Alex, valamint egy bevégző, zombie, macska és festett juh
Bázis részei - vízesés, tetőkert, titkos láva bejárat, négy ajtó, részletes belső sütővel
Két láda, két ágy, üllő és munkaterület három munkaasztallal
Gyémánt kard
Horgászbot
Kukorica
Cukornád
Hal
Tök
Gyapjú nyíró
Lapát

Kód:  LO21134
Termékszám:  5702015865494
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10