Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21129 A gombasziget

Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft 21129 A gombasziget

A LEGO Minecraft sorozatot a híres és kedvelt számítógépes játék ihlette. Vesd bele magad a 3D világba és alakítsd ki a saját környezetedet, építs lakhelyet és védd meg a megalkotott világodat a külömböző szörnyektől. Több építőelem mint valaha. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

Legfontosabb jellemzők

  • 8 éves kortól ajánlott
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Alkosd meg saját világodat
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám - 247

LEGO Minecraft - A gombasziget

Fogd az iránytűt, ugorj fel a hajóra és vitorlázz el új és izgalmas Minecraft™ kalandok felé! Fedezd fel a távoli, színpompás Gombaszigetet, amelyen hatalmas piros és barna gombák teremnek! A csákányoddal bányászhatsz értékes erőforrásokat, építhetsz és alkothatsz a barkácsasztalon, létfontosságú veteményeket és búzát termeszthetsz a gombatehén és kicsinye számára. De figyelj a felrobbanó Creeper™-re, aki a sziget közelében ólálkodik!

A csomag tartalma:
1 minifigura - Steve, valamint gombatehén és kicsinye, Creeper
Gombasziget részei - hatalmas piros és barna gomba, hajó, barkácsasztal
Kerítés robbanás funkcióval
Csákány és iránytű

Kód:  LO21129
Termékszám:  5702015865449
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15