Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21123 A vasgólem

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft 21123 A vasgólem

A LEGO Minecraft a népszerű számítógépes játék alapján született meg. Vesd bele magad a kocka alakú, 3D-s világba, alkosd meg saját természeti környezetedet, építs házat, szerszámokat magadnak és küzdj meg a különböző szörnyekkel, akik rád támadnak. Olyan sok építőkocka áll rendelkezésedre, mint még soha! A LEGO készlet hosszú időre leköti a gyerekeket, fejleszti a kreativitást, a finommotoros készségeket és a képzeletet, nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok közé.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Készítsd el a kocka alakú világot házakkal, szerszámokkal, a természeti környezettel és az ellenségekkel
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • 208 darabos készlet

LEGO Minecraft - A vasgólem

Az ellenséges mobok mindig próbálkoznak, itt az ideje, hogy kidolgozz egy olyan módszert, amellyel megszabadulhatsz tőlük és megvétheted magad és a kismalacot. Használd a gyémánt csákányt és bányássz vasércet, majd olvassz vasrudakat a kemencében, végül készíts vastömböket a barkácsasztalon. Ezután egy tökfej segítségével készíts egy vasgólemet és indíts egy meglepetésszerű támadást az ellenség ellen!

A készlet tartalma:
2 minifigura - Alex és a zombi, valamint a vasgólem és a kismalac
Vasgólem
Gyémánt csákány
Olvasztókemence
Barkácsasztal
Vasrudak
Sütőtök fej
Összerakható fáklya

 
Kód:  LO1216
Termékszám:  5702015589826
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20