Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21120 Búvóhely a hóban

4,9 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft 21120 Búvóhely a hóban

A tél gyorsan közeledik, és mindenki, aki túl szeretné élni, alaposan fel kell készülnie. Építsd meg a búvóhelyet a hóban! A nap hamarosan lenyugszik a horizonton és a hófödte vidéken ellenséges mobok fognak kóborolni. Építs egy Hó Gólemet, hogy távol tartsa őket. Fektesd le a fascsákányodat, raktározd el az újonnan kibányászott szenet és építs a túlélésért!

LEGO Minecraft 21120 Sněžná skrýš

LEGO Minecraft - Búvóhely a hóban

A LEGO Minecraft sorozatot a híres és kedvelt számítógépes játék ihlette. Vesd bele magad a 3D világba és alakítsd ki a saját környezetedet, építs lakhelyet és védd meg a megalkotott világodat a külömböző szörnyektől. Több építőelem mint valaha. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

A csomag tartalma:

  • 3 minifigura - Steve, Creeper és Gólem
  • Csákány
  • Lapát
  • Fáklya
  • Jégtömbök
  • És még sok más
LEGO Minecraft 21120 Sněžná skrýš
Kód:  LO1020
Termékszám:  5702015357210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20