Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21119 - A tömlöc

4,9 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Minecraft 21119 - A tömlöc

A LEGO Minecraft készletet a híres számítógépes játék motívuma ihlette. Lépjen be a kockákból álló 3D-s világba, ahol lehetősége lesz megalkotni a saját természetének környezetét, megépítenie otthonát, vagy megvédenie magát a különböző szörnyekkel szemben, akik meg szeretnék támadni. Most még több építőelemmel érkezik, mint valaha! A LEGO remek szórakozást biztosít a gyerekeknek, fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a képzeletet, és emellett a legnépszerűbb gyermekjátékok közé sorolható.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas gyermekeknek 8 éves kortól
  • A népszerű játék, a Minecraft ihlette
  • Készítse el saját világát beleértve a lakását, tárgyait, és az ellenségeit is
  • Fejleszti a kreativitást és a képzeletet
  • Fejleszti a finom motoros készségeket
  • 219 darabból áll

LEGO Minecraft - A tömlöc játékszett

Kizárólag a legbátrabbak mernek belépni a Tömlöcbe, amely csak úgy hemzseg a zombiktól. Azonban ennek a veszélyes küldetésnek értékes a jutalma: egy arany érc. Fegyverkezzen fel egy csákánnyal, ami nemcsak arra szolgál, hogy megvédje magát a kóbor zombiktól, hanem arra is, hogy megszerezze az aranyat. A tömlöc legmélyén találja majd a kincsekkel teli ládát.

A következőket tartalmazza:
3 mini figura különböző kiegészítőkkel - Steve és 2 zombi
A tömlöc - forgatható funkció, titkos ajtó kinyitása ahol a zombik váratlan támadást indíthatnak, láda Redstone elemekkel, 3 fáklyával, tégla kaktusz, moha kő elemek, arany elemek, a tető átépíthető lépcsővé, Steve fejszéjével

 
Kód:  LO1019
Termékszám:  5702015357203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15