Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21113 The Cave

4,8 44 értékelés

LEGO Minecraft 21113 The Cave

Állítsa Cave elvisz egy veszélyes küldetést, hogy létfontosságú erőforrásokat. Ohánějte egy vas csákány, Odstřelujme értékes ércek és ásványok dinamittal és gyártása ritka obszidián keverés folyóvíz és a láva. De vigyázz az ellenséges bandák zombik és pókok, amelynek egyetlen célja, hogy kiküszöböljék az erőfeszítéseket. Miután a harcok és a bányászat ismét felhívni energiát a ládát, és kenyeret. Körültekintően járjon el!

Szerelmeseinek kocka

LEGO Minecraft jött létre a motívumok a híres számítógépes játék. Dobd el a kocka alakú 3D-s világban, hogy saját természeti környezet, építeni otthon, eszközök és védi a különböző szörnyek, hogy szeretne megtámad. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

sor szórakoztató

  • Két minifiguránk - Steve és zombik
  • veszélyes pók
  • A titokzatos barlang
  • dinamit
  • Doboz kenyér

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  ZB725
Termékszám:  5702015296526
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20