Oldal frissítése

LEGO Nexo Knights 70327 The King's Mech

Kiegészítők a termékhez

LEGO Nexo Knights 70327 The King's Mech

Egy titokzatos világ tele varázslat

Az újdonság a kaland hozza meg most Nexo LEGO KNIGHTS! Tapasztalja meg a valódi lovagi csatát, teljes modern hatását! Az alapot a téma középkori misztikus világ tele mágikus kíséretében a világ a fantázia. Sok futurisztikus elemeket, mint a robotok vagy mobil várak értékelni minden rajongója az eredeti Lego. Hagyd, hogy a gyerekek meg a varázslatos világot, és kezelje őket egy szórakoztató játék a fő hős ebben a gyűjteményben.


Király Moss

Király Moss

  • Hírek a LEGO
  • végtelen kalandok
  • vicces tervezés
  • izgalmas játék
  • rendkívüli hősök
  • Fejleszti a logikus gondolkodás
  • Készlet 375 db

A készlet egyaránt pozitív és negatív karakterek versenyeznek egymással.
Melyik oldalon fog nyerni? Jó vagy rossz? Ez csak attól függ, te!


robot páncél

A végső párbaj a csatatéren még csábította maga a király Halbert, hogy megvédje a várat támadása előtt ellenséget. Hála a csodálatos Robin azonban fel van szerelve egy hatalmas robot páncél. Sikerül a harcot a várat?

robot páncél

Ez a készlet tartalmaz egy nagy segítő Mecha király. A király Moss jobb kezében egy kardot, a bal kéz használják lövés. A készlet tartalmaz egy pajzs. Jump csatába ezek a hősök!

Kód:  LO1213
Termékszám:  5702015642903
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20