Oldal frissítése

LEGO Jurassic World - Xbox Series

4,7 16 értékelés
Leárazás -7 %
6 890 Ft 7 390 Ft

LEGO Jurassic World - Xbox Series

Jurassic Park rajongók jelenség természetesen nem hagyja ki a közelgő film folytatást, hogy hamarosan látni fogjuk, a mozikban. Dinoszaurusz mánia, de akkor nem csak a tapasztalat, vászon, Traveller meséi, a sikeres szoftverfejlesztő hogy LEGO játékok témája a híres műalkotások foglalkozik évek óta, így a Jurassic Park, ahogy nem tudom -, tele humorral és tégla. Átvitele a szellem a híres trilógia Steven Spielberg egyszerűen nem lehet bízni, hogy bárki jobban.

 

Ez a bolondos aranyos játék története másolja az eddig összesen kiadott filmek és az újonnan tervezett folytatás eseményeit. Ez az első olyan játék, amely megpróbálja egy kiváló ötlet egész epikus történetét átadni, amely a gyakorlatban azonban sajnos szüntelenül nem sikerül. 


Kedvenc hősei visszatértek

A Jurassic Park népszerű karakterei készek arra, hogy Önnel együtt valódi kalandban részesüljenek. A sorozat szakértőinek biztosan örömet szerez Alan Grant rettenthetetlen paleontológus, Ellie Sattler orvos, Ian Malcom matematikus és a káoszelmélet szerzője, John Hammond, Tim és Lex gyermekek, Dennis Nedry programozó és mások jelenléte, akik együttesen több mint 100-an lesznek. Midnyájuk a filmek adaptációjából jól ismert vicces jeleneteket elevenítik meg. 

heroes
 
dinos
 

Rengeteg fajta dinoszaurusz

A történet egyik legfontosabb része, hogy a több millió éves állatok újra életre kellnek, így a fejlesztők ügyeltek arra, hogy a játékban a legváltozatosabb fajok szerepeljenek. Az állandó típusok mellett, mint például a Tyrannosaurus Rex, a Triceratops, a Stegosaurus, a félelmetes Velociraptors és az óriás Spinosaurus mellett élvezheti Brachiosaur, Dilophosaur, Pteranodon és még sok más dinoszaurusz jelenlétét. A játék a dinoszauruszok 20 különböző fajtájával játszható. A Jurassic Park így szó szerint minden szemszögből kiélvezhető. 


Lenyűgöző kampány akár két játékos számára

Mivel a LEGO játékok az emberek szórakoztatásáról híresek, így a Jurassic World szintén rendelkezik kooperatív móddal, amely tökéletes a partnerrel, barátokkal, szülőkkel vagy gyerekekkel való játszáshoz. Ketten együtt tökéletesen fognak szórakozni, nevetni a komikus helyzeteken és áthaladnak 20 szinten. Az alkotók minden egyes filmből kiválasztották az 5 legérdekesebb jelenetet, a szintek ezekre a jelenetekre épülnek. Tehát lesz mit tenni, ráadásul a játék közben különböző fejlesztéseket vagy dinoszaurusz csontokat gyűjthet, aminek köszönhetően megnézheti a csontvázát szépen közelről. 

campaign
 

Legfontosabb jellemzői

  • Az első játék, amely magába foglalja az összes filmet
  • Összesen 20 terjedelmes szint, 5 minden filmből
  • Több mint 100 játszható karakter és 20 játszható dinoszaurusz
  • Két sziget - Isla Nublar és Isla Sorna, gombaszerűen működnek
  • A nappal és az éjszaka dinamikus változása
  • Gyűjtsük össze a csontokat, és fejlessze a dinoszaurusz fejét, törzsét és farkát
  • Az Ön segítője Mr. DNS lesz, az animált DNS, melyet az első filmből ismerhet
closure
 
 

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád, Gyerekeknek, Logikai
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Rajzolt

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO151b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892191586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05