Oldal frissítése

Lego Jurassic World

4,5 16 értékelés

Lego Jurassic World

Jurassic Park rajongók jelenség természetesen nem hagyja ki a közelgő film folytatást, hogy hamarosan látni fogjuk, a mozikban. Dinoszaurusz mánia, de akkor nem csak a tapasztalat, vászon, Traveller meséi, a sikeres szoftverfejlesztő hogy LEGO játékok témája a híres műalkotások foglalkozik évek óta, így a Jurassic Park, ahogy nem tudom -, tele humorral és tégla. Átvitele a szellem a híres trilógia Steven Spielberg egyszerűen nem lehet bízni, hogy bárki jobban.

A bájosan bolondos játék eseményei az eddigi kultikus Jurassic Park-filmek és az újonnan tervezett folytatás történetét másolják. Ez az első olyan játék, amely megpróbálja egy kiváló ötlet egész epikus történetét átadni, amely a gyakorlatban azonban sajnos nem sikerül teljesen. 


Kedvenc hősei visszatérnek

A Jurassic Park népszerű karakterei készen állnak, hogy Önnel egy izgalmas közös kalandban részesüljenek. A sorozat szakértőinek biztosan örömet szerez Alan Grant rettenthetetlen paleontológus, Ellie Sattler orvos, Ian Malcom matematikus és a káoszelmélet szerzője, John Hammond, Tim és Lex gyermekek, Dennis Nedry programozó és mások jelenléte, akik együttesen több mint 100-an lesznek. Ők mindnyájuk a filmek adaptációjából jól ismert vicces jeleneteket elevenítik meg.

heroes
 
dinos
 

Rengeteg dinoszaurusz

A történet egyik legfontosabb része, hogy a több millió éves állatok újra életre kelnek ,ezért a fejlesztők ügyeltek arra, hogy a játékban a legváltozatosabb fajok szerepeljenek. Az ismert típusok, mint például a Tyrannosaurus Rex, a Triceratops, a Stegosaurus, a félelmetes Velociraptors és az óriás Spinosaurus mellett Brachiosaur, Dilophosaur, Pteranodon és még sok más dinoszaurusz jelenlétét is élvezheti. A játék a dinoszauruszok 20 különböző fajtájával játszható. A Jurassic Park így szó szerint minden szemszögből kiélvezhető. 


Lenyűgöző kampány akár két játékos számára

Minthogy a LEGO játékok az emberek szórakoztatásáról híresek, így a Jurassic World szintén olyan kooperatív módon van megalkotva, amely tökéletes a partnerrel, barátokkal, szülőkkel vagy gyerekekkel való közös játékhoz. Így tökéletesen tudnak együtt szórakozni, nevetni a komikus helyzeteken, miközben 20 szinten haladnak át. Az alkotók minden egyes filmből kiválasztották az 5 legérdekesebb jelenetet, a szintek ezekre a jelenetekre épülnek. Tennivaló tehát lesz bőven, ráadásul a játék közben különböző fejlesztéseket vagy dinoszaurusz csontokat is gyűjthet, aminek köszönhetően közelről megnézheti a csontvázát. 

campaign
 

Legfontosabb jellemzői

  • Az első játék, amely az összes filmet egységbe foglalja 
  • Összesen 20 terjedelmes szint, 5-5 mindegyik filmből
  • Több mint 100 játszható karakter és 20 játszható dinoszauruszok
  • Két sziget - Isla Nublar és Isla Sorna
  • A nappal és az éjszaka dinamikus változása
  • Gyűjtse össze a csontokat, és fejlessze a dinoszaurusz fejét, törzsét és farkát
  • Az Ön segítője Mr. DNS lesz, az animált DNS, melyet az első filmből ismerhet
closure
 
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

Verzió

Platform PC - doboz

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon 64, Intel Pentium
Processzor frekvencia 2,66 GHz (2,66 GHz)
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 10 GB
Operációs rendszer Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP3

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon 64, Intel Core 2 Duo
RAM memória 0,5 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB
Operációs rendszer Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Kód:  WG309y
Termékszám:  8595071033580
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15