Oldal frissítése

LEGO Jurassic World 75928 Blue helikopteres üldözése

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Jurassic World 75928 Blue helikopteres üldözése

Itt a LEGO új kollekciója, a legendás Jurassic film által inspirált készletekkel! A LEGO Jurassic World elrepít a dinoszauruszok és más, Jurassic Parkból kiszabadult őskori lények világába. Megküzdesz velük, ahogy a kedvenc filmjeid hősei tették? Vagy inkább saját, eredeti és új történetet alkotsz inkább? Ez az akcióval és kalandokkal teli készlet még téged, és idősebb gyermekedet is órákra lefoglal majd. A LEGO készlet játékosan fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más modellekhez képest strapabíróbb, színtartóssága és pontossága kiemelkedő, ami egyszerű összeszerelést és szétszerelést jelent. Hidd el, ez a játék generációkon keresztül kitart!

 LEGO 75928 legfontosabb jellemzői:

  • 7 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott

  • Új, Jurassic World sorozat
  • Az elszabadult dinoszauruszokkal való küzdelemről szóló ikonikus filmek által inspirált
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Fejleszti a finom motorikus készségeket
  • A gyermek egyedül is felépítheti, vagy akár az egész család részvételével
  • A Blue helikopteres üldözése készlet 397 darabos

LEGO Jurassic World - Blue helikopteres üldözése

Ebben a készletben minden LEGO elem megtalálható, ami a Jurassic World akciódús jeleneteihez szükséges. Owen hűséges Velociraptor társa, Blue besétált a ketrecbe, amelyet Wheatley csapdaként állított, hogy helikopteren elrabolja őt és a tojását. A teherautó a helikopterhez vontatta a ketrecet, és a rotorok forognak... Segíts Owen-nek felszerelni a quad kerekét, hogy megállíthassa a helikoptert nyílpuskájával. Még időben cselekszel? Nem lőnek le a helikopter géppuskájával? Ez csak rajtad áll, a fantáziának semmi szab határt!

Csomag tartalma:
3 minifigura: Owen, Wheatley, pilóta
Blue, a velociraptor mozgatható végtagokkal és mozgó állkapcsokkal
helikopter forgó rotorokkal, rakományhorog, hatszögletű löveg, kettős reflektorok, ülés, összecsukható ketrec, helikopter keret
quad pótkerékkel és pótkocsival
Fegyverek - hangtompítós távcsöves puska, gépfegyver, nyílpuska
Kiegészítők - Owen hátizsákja, dinoszaurusz fog, csirkecomb, dinoszaurusz tojás


Kód:  LO75928
Termékszám:  5702016110234
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15