Oldal frissítése

LEGO Juniors 10742 Willy gyorsasági gyakorlata

Kiegészítők a termékhez

LEGO Juniors 10742 Willy gyorsasági gyakorlata

A LEGO Juniors kifejezetten óvodás korú (4 -7 éves) gyermekeknek készült, akiknek a DUPLO már nem elég, de az idősebb gyermekek számára összeállított LEGO készletek még túl bonyolultak. A LEGO Juniors készletek tartalmaznak olyan elemeket, amelyekkel könnyű elkezdeni az építést és a számozott, előre összeállított csomagok segítségével a gyerekek a szülők segítsége nélkül is össze tudják rakni az adott építményt, amelyre a kis építők nagyon büszkék lesznek. Ez lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy növeljék az önbizalmukat, amely a fejlődésük ezen szakaszában nagyon fontos. Egyszerű, színes leírások segítségével a gyerekek meg tudják építeni a modell különböző részeit, ráadásul tartalmaznak még ötleteket a további játéklehetőségekhez. A LEGO Juniors készletekkel a gyermek játszhat szuperhőst, varázslót, rendőrt, hercegnőt, stb., bármit a saját életkorának megfelelően.

Legfontosabb jellemzők

  • 4-7 éveseknek ajánlott
  • Speciális, egyszerűen összerakható készlet 
  • Számozott csomagokat tartalmaz
  • Lehetővé teszi, hogy a gyermek nehezebb modelleket is össze tudjon rakni egyedül
  • Növeli a gyermek önbizalmát
  • Egyszerű, színes leírások
  • 95 darabos készlet

LEGO Juniors - Willy gyorsasági gyakorlata

Bár Villám McQueen, a versenyutó csak nemrég kezdett edzeni Willy dombján, úgy tűnik, máris megjavította a saját sebességi rekordját. Jó, hogy Seriff magával vitte a radart, amellyel mérik az időt. Nem lehet igaz! Villám olyan gyorsan száguldott, hogy áttörte az útlezárást. Mindegy, a rekord így is számít.

A csomag tartalma:
Villám McQueen karakter, és Seriff karakter a Verdák 3 filmből
Leakasztható utánfutó a sebességmérő radarral, kijelzővel  és vonóhoroggal
Útlezárás rámpával és két mozgatható kapuval
Rámpa, terelőbója és bokor

 
Kód:  LO10742
Termékszám:  5702015868808
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10