Oldal frissítése

LEGO Juniors 10686 Family house

Kiegészítők a termékhez

LEGO Juniors 10686 Family house

Hozzon létre egy végtelen forrása a szórakozás az egész családnak - Családi ház LEGO Juniors. A funkciók gyors építési Ön képes lesz arra, hogy kezdj el játszani a korábbi - nyúlik ki a nappaliban, a szakács valamit a konyhában, vagy játszanak az emeleti hálószobában. Élvezze a barbecue a kertben, a ház mögött, játszani a kutya, vagy egy forró napon, megmártózhatnak a medencében. Ride a bike a házak között a környéken, majd jön az emeleten a fürdőszobában zuhany. 

LEGO Juniors

LEGO Juniors

LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. LEGO Juniors ideális átmenetet szett a LEGO DUPLO a klasszikus LEGO. Van egy egyszerűbb építési rendszer, miközben a kreativitás és a játékosság kit. Ez elsősorban korú gyermekek 4-7 éves.

Fun túrós

  • minifiguránk anyukák
  • minifiguránk apa
  • minifiguránk egy gyermek
  • minifiguránk kutya
  • ház sok kiegészítővel
LEGO Juniors

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1017
Termékszám:  5702015354349
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20