Oldal frissítése

LEGO Juniors 10680 Garbage Truck

LEGO Juniors 10680 Garbage Truck

A LEGO Juniors'll válhat igazi szemetes. Popelářské auto právě vyráží do terénu a popeláři tvou pomoc určitě ocení. Tudna segíteni nekik, hogy üres a bin? Az Ön feladata, hogy dobja a szemetet az autó, lerakó tartalmát a vödörbe, majd söpörni az utcán, hogy miután elhagyta a rendetlenség. Ez a nagyszerű készlet tartalmaz szemeteskocsi, két mini figura, tartályok és egyéb szórakoztató kiegészítők. 


 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto

Az első lépések a Lego

Sady LEGO Juniors jsou navrženy pro předškolní stavitele a jsou perfektním přechodem z DUPLA na klasické LEGO kostky.Sajátosságai támogatják a gyors indítást épület és lehetővé gyerekeknek, hogy megtapasztalják a kívánt sikert az épület saját projekteket. Kézikönyvek szabott úgy, hogy könnyű megérteni a gyermekek 4-7 év. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

szemeteskocsi

  • A tágas test Garbage
  • Két minifiguránk
  • két urnák
  • troli
  • szemét
  • seprű
 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO763c
Termékszám:  5702015354264
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10