Oldal frissítése

LEGO Juniors 10673 Rally Racing

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Juniors 10673 Rally Racing

LEGO juniorok a tökéletes választás szabadidős és a kisebb gyerekeknek 4-7 év. Legendás minőséget és kreativitást LEGO készletek kapsz minden kis szíve. Adjon gyermekének a legjobb szórakozás! Ez a játék sorozat ideális átmenetet beállítani LEGO DUPLO.

Závoď a vyhraj v Rally! Vedd a helyét a kezdőcsapatban a legizgalmasabb versenyt az év! Beállítja a vörös és a kék autó, a megfélemlítés és készen áll, hogy a parancsot, hogy indítsa el! Telt elsőként a célba, és megnyerni a versenyt trófeát! A kezdőcsomag tartalmaz mindent a gyermeknek meg kell építeni a gyárak és felfedezni a világot LEGO tégla. Azt is teszi ez a készlet ideális ajándék. Továbbá, a lezárható és praktikus doboz fedéllel (15x37x19 cm), a kiváló minőségű műanyag egy motívuma LEGO!

Kód:  LO766
Termékszám:  5702015125581
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20