Oldal frissítése

LEGO Friends 41381 Mentőhajó

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41381 Mentőhajó

A LEGO Friends játékok főleg lányoknak készültek, hogy barátjaikkal együtt éljék át a mindennapok kalandjait. Nemcsak játék, de jó szórakozást is biztosítanak a Heartlake város történetei, melyekben az öt barát együtt vesz részt.  A barátok  megtervezhetik a város mindennapjait, megépíthetik az épületeket eljátszhatják a szerepüket bármely tevékenységben, legyen az sport, iskola, kultúra. A Lego évtizedek óta a gyerekek kedvenc játéka. Fejleszti a kezek ügyességét, gyermekek fantázia világát és kreativitását. Mi több, a Lego építésébe bekapcsolódhat az egész család. 

A  LEGO Friends 41381 Mentőcsónak legfontosabb jellemzői 

  • Új kalandok a Heartlake városkában
  • Betekintést nyújt a lányok világába
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 7 éves kortól ajánlott
  • 908 darabos

LEGO Friends - Mentőcsónak  

Minden másodperc számít, amikor a három barátnő megpróbálja megmenteni a Heartlake City öböl sekély vizeiből partra sodródott narvált. Siess a bálna segítségére Miával a mentőhajón!  Hűtsd le a bálnát a mentőhajó jég medencéjében, miközben a mélyvíz felé siettek. Ha sikerült visszajuttatni a narvált a tengerbe, búvárkodj egyet a lányokkal, és gyűjtsetek tengeri mintákat! Segíts Miának megkeresni a drágakővel teli ládát a varázslatos kincsestérképpel! A LEGO Friends 41381 Mentőcsónak 908 darabos és 7 éves kortól ajánlott.

A csomagolás tartalma:
3 minifigura: Mia, Olívia és Andrea, egyéb figurák: robot, narvál
mentőcsónak, levehető és forgatható daruval, kabinnal, kereső fényszórókkal, kamerával, anténnával, laboratóriummal, konyhával, hálóval és kilátóval. Egyéb kiegészítők: szív alakú sziget tengerparttal, hajóroncs, textil térkép, kincsesláda, koralzátony kinccsel és koporsóval, vízalatti kamera, pohár, sisak, mobiltelefon, számítógép, távcső, drágakövek, cseresznye, orvosi felszerelés, búvárfelszerelés.

Kód:  LO41381
Termékszám:  5702016370232
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05