Oldal frissítése

LEGO Friends 41380 Világítótorony mentőközpont

4,5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41380 Világítótorony mentőközpont

A LEGO Friends játékok főleg lányoknak készültek, hogy így igazán kalandos játékot oszthassanak meg a bartájaikkal. Nemcsak játék, de szórakozást is biztosítanak a Heartlake város mindennapjai, történetei. Így a lányok megtervezhetik a város mindennapjait, megépíthetik az épületeket eljátszhatják a szerepüket bármely aktivitásban, legyen az sport, iskola, kultúra. Minden tevékenységnél természetesenn ott vannak a barátok is. A Lego évtizedek óta a gyerekek kedvenc játéka. Fejleszti a kezek ügyességét, gyermekek fantázia világát és kreativitását. Mi több, a Lego építésébe bekapcsolódhat az egész család.

A  LEGO Friends 41380 Világítótorony mentőközpont legfontosabb jellemzői

  • Új kalandok a Heartlake városkában
  • Kiváló építmény az örömteli játszásért
  • Minden részben apróĺékosan van kidolgozva 
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 6 éves kortól ajánlott
  • 602 darabos

LEGO Friends - Világítótorony mentőközpont

Csatlakozz a két LEGO® Friends barátnőhöz, Miához és Emmához a Világítótorony mentőközpontban, miközben átkutatják a tengert! Amikor hívás érkezik egy bajba jutott állatról, száguldj Miával a vízi robogón a szigetre és mentsd meg a kunyhóba ragadt oroszlánfókát! Segíts kiszabadítani a bajba jutott állatot, majd keresd meg a varázslatos kincses térképet! Vidd vissza a világítótoronyba az oroszlánfókát, ahol állatorvosi eszközeivel Mia meggyógyíthatja. Ha pedig már jobban érzi magát, hagyd, hogy pihenjen egy kicsit a  medencében. LEGO Friends 41380 Világítótorony mentőközpont 602 darabos és 6 éves kortól ajánlott.

A csomagolás tartalma:
2 minifigura: Mia és Emma, egyéb figurák: delfín, madár,  fóka
Világítótorony mentőállomás, laboratórium, rendelő, kilátó terasz, lámpa és móló, sziget fa házikóval.
Egyéb kiegészítők: textil térkép, vízi robogó, orvosi kellékek, koral, tengeri herkentyűk, búvárfelszerelés, halász háló, hal, adóvevő rádió, satelit antenna, távcső, Heartlike City pohár.

Kód:  LO41380
Termékszám:  5702016370225
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15