Oldal frissítése

LEGO Friends 41376 Teknős mentő akció

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41376 Teknős mentő akció

A LEGO Friends készletek olyan kislányok számára készültek, akik a kalandokat a barátaikkal együtt szeretik átélni vagy a mindennapi eseményeket úgy, mint a felnőttek. Heartlake-ben él öt elválaszthatatlan barát, akikkel mindig történik valami. Velük együtt a kis építők kirándulhatnak a természetben, iskolába mehetnek, sportolhatnak vagy kulturális eseményeken vehetnek részt, egy biztos, mindig sok kalandot élhetnek át és élvezhetik a barátok társaságát. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket és a gyermekek képzeletét, nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Friends 41376 Teknős mentő akció készlet legfontosabb jellemzői

  • A LEGO Friends 6 éves és annál idősebb gyermekek számára készült
  • Egy új kaland Heartlake városában
  • Betekintést enged egy igazán lányos világba
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlődéséhez
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család is
  • A Teknős mentő akció készlet 225 építőelemet tartalmaz

LEGO Friends - Teknős mentő akció

A LEGO Friends Teknős mentő akció készlettel rengeteg kalandot élvezhetsz át! Hívd el a közelben lévő barátaidat és mentsétek meg együtt a tengeri teknősöket. Ülj be Olivia-val és Zobo robottal együtt a kétéltű járgányba, és keresd meg azt a szigetet, ahol a tojásban lévő bébiteknősök megrekedtek. Vidd őket a part menti klinikára, szabadítsd ki őket a héjból és etesd meg őket tejjel. Utána már mindenki nyugodtan játszhat a homokozóban és labdázhat. Rengeteg játéklehetőség vár rád. A LEGO Friends Teknős mentő akció készlet 225 építőelemet tartalmaz és 6 éves és annál idősebb gyermekek számára ajánlott.

A készlet tartalma:
Olivia minifigura, valamint Zobo robot és 4 teknős
kétéltű autó
part menti klinika
sziget
kiegészítők: 2 teknős tojáshéj, mentőmellény, mentőöv, megafon, tejesüveg, fecskendő, narancslé, görögdinnye és labda


Kód:  LO41376
Termékszám:  5702016370201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10