Oldal frissítése

LEGO Friends 41330 Stephanie fociedzésen

Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41330 Stephanie fociedzésen

Stephanie Heartlake City parkjában focizik a barátaival! Ez a LEGO Friends készlet kifejezetten olyan kishölgyek és felnőttek számára készült, akik imádnak kalandozni a hétköznapokban is. Heartlake City öt elválaszthatatlan barátnőnek ad otthont, akiknek csupa izgalom az életük. A LEGO építése alatt velük együtt te is ellátogathatsz a természetbe, az iskolájukba, sportolhattok és kikapcsolódhattok együtt, egy szóval regngeteg közös élményben lesz részetek. A LEGO készletek a legnépszerűbb gyermekjátékok a világon, emellett fejlesztik a finommotoros mozgásokat, a kreativitást, és a gyermekek képzelőerejét.

LEGO Friends 41330 Stephanie fociedzésen

  • A 6-12 éves korosztály számára ajánlott
  • Minden nap új kaland várhat rád Heartlake városában
  • Fejleszti a kreativitást és a gyerekek képzelőerejét
  • Ezzel a LEGO készlettel egy csodás, csajos világba csöppenhetsz
  • A LEGO Friends Stephanie fociedzésen készlet összerakásával fejlődik gyermeked finommotoros képessége
  • Egyedül is remek szórakozást nyújt gyermekednek, de akár az egész család csatlakozhat
  • Darabszám: 119

LEGO Friends Stephanie a fociedzésen

Stephanie tapasztalt sportoló, és tudja, hogy az edzést semmiképpen nem szabad alábecsülni. Ezért jár rendszeresen fociedzésre Heartlake legnagyobb parkjában. Ezentúl te is vele tarthatsz, hogy együtt gondolkodjatok a stratégiaia tábla felett, és együtt gyakorolhassátok a lövések pontosságát. Használd a lövő funkciót, hogy repülhessen a kapu felé a labda, majd fordítsd magad felé Stephanie-t és segíts neki, hogy egy akrobatikus mozdulattal kivédhesse a labdát. Egyedül is játszhatsz, de akár a barátaid is részt vehetnek a fociedzésen. Dobd el Dash kutyusnak a labdát, mert imádja visszahozni, utána pedig jutalmazd meg egy kis csoonttal, amit meg tud rágcsálni. Edzés után gyűjts egy kis energiát, egyél egy hot dogot és igyál valami finomat. 

A csomag tartalma:
 Stephanie és kutyusa Dash mini figurák
egy labdarúgó kapu, mozgatható platform a kapusoknak, labdakilövő funkció, egy taktikai tábla és egy üdítőital automata
Tartozékok: labda, vizes palack, hot dog, kutyatál és csont

Kód:  LO41330
Termékszám:  5702016077421
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20