Oldal frissítése

LEGO Friends - 41323 Faház a havas üdülőhelyen

4,9 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends - 41323 Faház a havas üdülőhelyen

Élvezd a nyár örömeit Heartlake város medencéjében fürdőzve! A LEGO Friends szettet olyan kislányoknak tervezték, aki szeretik megosztani játékaikat a barátokkal, hogy együtt vághassanak bele felejthetetlen kalandokba.  Heartlake városban öt elválaszthatatlan baráttal találkozunk, akik mindent együtt csinálnak. Az ő bőrükbe bújva a kis építők elmehetnek kirándulni, iskolába, sportolni és sokféle programot szervezhetnek közösen. A LEGO építőjátékok fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt és a finom motoros készségeket - nagyon népszerűek  a gyerekek körében.

Legfontosabb jellemzők

  • 7-12 év között gyerekeknek ajánlott
  • Új kalandok Heartlake városban
  • Igaz lányos világ
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Segíti a finom motoros készségek fejlődését
  • A gyermekhez a felnőttek is szívesen csatlakoznak majd
  • Darabszám: 402

 LEGO Friends - Faház a havas üdülőhelyen

A téli üdülőközpontban ismerkedhetsz, szórakozhatsz vagy hódolhatsz a téli sportok örömének, és egy eseménydús nap után szívesen vonulsz majd vissza a kényelmes faházba. Pihentesd meg fáradt tagjaidat a kültéri forró fürdőben Amy és Andrea társaságában, majd készíts finom vacsorát a barátaidnak és telepedj le beszélgetni a kanapéra. A hűséges Husky kutyád pedig végig melletted marad vagy összegömbölyödik a kandalló előtt. Amikor már későre jár, a lányok elterülnek a padlón, és álomra hajták a fejüket.

A csomag tartalma:
2 mini figura - Andrea és Amy téli ruhában, plusz Husky kutya figura
Kétszintes faház: szabadtéri pezsgőfürdő, konyha, nappali, kandalló, étkező asztal és székek, egy hálószoba három ággyal az első emeleten
Snowmobile
Síléc, szánkó
Faláda
Csészék, tűzhely, sajt, croissant
Társasjáték
Mobiltelefon és kamera
Parfűm
Kutyaeledel
Térkép

 
Kód:  LO41323
Termékszám:  5702015866552
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10