Oldal frissítése

41317 - LEGO Friends - Napsütötte katamarán

4,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

41317 - LEGO Friends - Napsütötte katamarán

Élvezd a nyarat és lubickolj a heartlake-i medencében. A LEGO Friends készlet a kalandokat kedvelő kislányok és felnőttek számára egyaránt szórakoztató. Heartlake öt elválaszthatatlan barát otthona, akik különböző kalandokat élnek át együtt. A kis építők így együtt járhatják a természetet, mehetnek iskolába, sportolni, a kaland mindig garantált. A LEGO készlet a kreativitást, a motoros készségek elsajátítását és a gyermekek képzeletét fejleszti, így méltán az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott 7 és 12 év közötti gyermekek számára

  • Egy új kaland a Heartlake városában
  • Ideális kislányoknak
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Elősegíti a finom motoros készségek használatát
  • Egyedül, és a családdal is játszhat vele a gyermek
  • Darabszám - 603

LEGO Friends - Katamarán Sunshine

Olivie, Stephanie és Liam nagyszerű alkalmat kínálnak, hogy egy szuper napot tölts velük a katamaránon! Irányítsd őket, és élvezd a sok szórakoztató és különleges élményt. Mindegy, hogy a medence mellől, vagy a társalgóból az átlátszó katamarán alján át csodálod a tenger világát, mindig felejthetetlen élményben lesz részed. Mialatt Liam egyszemélyes vízi robogón kalandozik, és Stephanie-t egy banánhajón vontatja, két barátságos delfin csatlakozik hozzájuk.

A csomag tartalma:
Három minifigura - Olivia, Stephanie és Liam, valamint a két delfin, Sheena és Sapphire

Háromszintes katamarán - napozó rész két nyugággyal és medencével, híd kormánnyal és ülőhellyel, csúszda és spirál lépcső, nyitott garázs a robogónak és nyitott konyha, hálószoba és nappali kanapéval és átlátszó padlóval
jet-ski
banán alakú hajó
felfújható úszógumi
mentőmellények
búváruszony
fagylalt
nyalóka
szemeteskosár
újságok
okostelefon
mp3 lejátszó

Kód:  LO41317
Termékszám:  5702015866460
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20