Oldal frissítése

LEGO Elves 41077 Aira’s Pegasus Sleigh

Kiegészítők a termékhez

LEGO Elves 41077 Aira’s Pegasus Sleigh

Építeni egy repülő szán a szél elf Airo Ševelilkou. Kirándulások az égboltot két Pegasus Starshine és Rufus, hogy segítsen megtalálni a mágikus ELfkaM szeles kulcsot kell küldeni elvesztett barátja Emily Jones vissza az emberek világába. Töltsük meg a mellkas keksz, majd repülni mágikus térképek Airo és Azari Plameničkou, tüzes elf, egy régi malom az égen. Dračí holčička Miku má poslední klíč, ale jak ho od ní elfí kamarádky získají? Segítség Aire gyűjteni a mágikus erejét a szél fújni keksz Mike és csábította őt olyan sokáig ahhoz, hogy tudja, hogy a kulcsot. 

LEGO Elves

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

LEGO Elves

A tervezők kiadás LEGO Elves kerül be a varázslatos világa tündék. Ebben, Emily Jones is eljutottak egy titokzatos portál a kertben nagyanyja. Szeretném, hogy haza, de ez nem könnyű.Emily együtt barátaival elf megkeresi négy kulcsot, amelyek szükségesek, hogy megnyitja a portált. Segít nekik a keresés? Során egy közös zarándoklat fog tapasztalni elképzelhetetlen kaland tele suspense és szórakoztató. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Fun az elf világ

  • Airy minifiguránk Ševelilky
  • minifiguránk Azari Plameničky
  • sárkány lány Miku
  • PEGAS Starshine
  • PEGAS Rufus
  • Windmill edző tartozékokkal
LEGO Elves

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1026
Termékszám:  5702015352802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15