Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café

LEGO Duplo Lego Ville 10587, Cafeteria gyermekek számára készült 2-5 év. Tartalmaz 52 db, amelyből meg lehet építeni egy kávézóban, és felszerelni, hogy minden szükséges a működéséhez. Van étkezőasztal székekkel és napernyővel. Vannak sütemények, baguette a sütő, vízforraló, szendvics, hanem a pénz és a kasszában. A készlet tartalmaz három darab - egy pincért és két ügyfél, aki élvezi vendéglátás kávézókban.

Ha a gyermek kétéves megtudni, sokféle készségek játékok.Az Advent a képzelet jön is a vágy, hogy többet és többet. Ezzel a készlettel a gyermek megtanulják az alapvető dolgok, mint a köszönés, a könyörgés és a hála -, ha valaki jön a kávézó, és köszön, kér valamit, és köszönöm. A gyermek ebben a korban, az építési valószínűleg elindulna épület kisebb épületek és gyakran csak kapcsolja majd lebont és nulláról indul. Ismétlés az anya a bölcsesség, és ebben az esetben is készség. Ideální přístup k této didaktické stavebnici je, že se budete vždy alespoň na chvíli věnovat hře spolu s dítětem.

A 3 éves kor, minden gyermeknek meg kell tanulni sokat, de ha tanulás egy kicsit támogatnak és ösztönzik őt, neki a tanulás izgalmas kalandot. A baba töltenek sok időt játszani, és utánzó, ami az idő, amit könnyedén gyermek elítélte a helyes irányba, és tanítani őt egy kis jó modort, annak érdekében, és minden, ami jónak látod. Stavebnice bude dítě bavit a samo bude při hře prezentovat a komentovat chování číšníka i zákazníků.

Négy éves gyerek is néha zavar állandó kérdésekkel. A gyermek közvetlen égő kíváncsiság, így készen áll, hogy válaszoljon a kérdésekre bármilyen még mindig kb. Ebben a korban a gyerekek szeretnek játszani a barátaival, keresni és biztosítsa helyét és pozícióját a csapatban. A tervezők lesz a gyermek lehetőséget, hogy tanuljanak a barátaim, az összes dolog, hogy kell és nem egy kávézóban. Dopřejte vašemu dítěti možnost, aby se díky stavebnici LEGO stalo vůdčí osobností, která si bude hrou jistá.

Ez a készlet a gyermek mellé egy kellemes időszak korai gyermekkorban, és láthatjuk, hogy a játék fokozatosan változik kit. Támogassa a képzelet a gyermekek részvételét a játék, és segít neki kombinálni a különböző karakterek és játékokat. Tanítsd a gyermeket mindent jónak látja, de most is utasítják.Ne feledje, hogy a játék nem mindig van valós alapja, vagy logikai, ez csak egy játék, amely konvergál a gyermek.Hozd a gyermek egy ajándék, hogy formája a játék támogatni fogja az érdeklődés az új dolgokat, kézügyesség, fantázia és a képzelet.
Darabszám:52
Ajánlott kor:
2-5 év
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO678c
Termékszám:  5702015355254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10