Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10582 Lego Ville Forest: Animals

5 5 értékelés

LEGO DUPLO 10582 Lego Ville Forest: Animals

LEGO, az erdei állatok szállításakor a jogot a természeti környezetet.Gyere és játssz az összes aranyos állatok az erdőben. Barátságos mókus, baby szívóvas, vaddisznó és vadkecske kész szórakozás az erdőben. Amikor az épület az erdőben fa istállókat és kényelmes alvó gyerekek gyakorolják építészeti ismeretek mellett szinergiában állatok megtanulják színészként. Sada obsahuje 2 figurky dětí, veverku, kolouška, vaddisznóa a divokou kozu.


LEGO Lesni zviratka

LEGO DUPLO

LEGO DUPLO tervezték a legkisebb építők. Jellemzőjük a kisebb számú hajtogatott darab, míg a nagyobb méretű blokkok kell jól építették. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

erdei állatok

  • figurák két gyermek
  • mókus
  • őzborjú
  • vadkecske
  • vaddisznó
  • kocka, festett etetés
  • és sok más szórakoztató funkciók
LEGO Lesni zviratka

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO678h
Termékszám:  5702015355186
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20