Oldal frissítése

LEGO DUPLO Disney 10844 Minnie egér butikja

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO DUPLO Disney 10844 Minnie egér butikja

A Lego DUPLO a legkisebbek a kreatív szórakoztatásának végtelen forrását kínálja a 1,5 és 5 év közötti gyermekek számára. Az építőelemeket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kicsik kezébe, de emellett teljesen biztonságosak legyenek a kisgyerekekre nézve, így nem szükséges aggódnod a játék során. A Lego DUPLO játékkészletében mindent megtalálsz, amire szükséged van! Figyeld meg, hogy a legkisebbek hogyan építik meg a számtalan kéményt, egyszerű házakat és klasszikus kockahídakat, így igazán rövid időn belül következik be a finom motoros készségek fejlődése, ezt követően pedig egyedül is képesek lesznek alkotni. Az idősebb gyermekek szeretnek vásárlósat vagy gazdálkodósat játszani, állatkertet vezetni, autókázni vagy lovagolni, eljátszani a valósághű dolgokat a játékban, így a Lego DUPLO megannyi témájú építőkészletével garantáltan nagyszerű társad lehet.

Főbb jellemzők

  • Szórakoztató és kreatív játék
  • Alkalmas 2-5 éves gyermekek számára
  • Finom motoros készségek, képzelőerő és fantázia fejlesztése
  • Megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek
  • Minőségi tervezés
  • 70 darabos

Lego DUPLO - Minnie egér butikja 

Daisy kacsa ellátogat barátnője, Minnie egér divatbutikjába. Először kiülnek az udvarra beszélgetni néhány frissítő itallal, de hamar eljön az ideje a ruhapróbának is. Segíts Minnie egérnek kiválasztani a legszebb szoknyát és szalagot Daisy kacsa számára. Estére Minnie egér nagyon elfárad a munkában, ezért felmegy a butikból a lakásába, és jól kialussza magát.

Csomag tartalma:
Két figura - a Disney-ből ismert Minnie egér és Daisy kacsa, továbbá Loca kakukk figurája
Egy kétemeletes épület átfordítható masnis butik táblával, nyitható ablakok és ajtók 
Bolt a földszinten
Hálószoba egy ággyal az emeleten
Kerti asztal napernyővel és székekkel
Díszített építőkockák: pénztárgép, ajándék, szalagok és butik jel szalaggal
Három ruhadarab (szoknya)
Szövet takaró
Bagettek
Nyitható bőrönd

Kód:  LO10844
Termékszám:  5702015866606
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10