Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10858 Első házikedvencek kirakóm

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10858 Első házikedvencek kirakóm

Hívja meg az otthonába ezeket a vidám házikedvenceket! A Lego DUPLO a kreatív szórakozás kifogyhatatlan tárháza minden kisgyerek számára 1,5 és 5 év között. A kockákat speciálisan úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és ugyanakkor teljesen biztonságosak legyenek, és így Ön nyugodtan hagyhatja a gyermekeit játszani. A Lego DUPLO-val egyértelműen lesz mivel! Csak nézze, ahogy már a legkisebbek is végtelen kéményeket, egyszerű házakat és hidakat építenek a klasszikus kockákból, nem tart sokáig és kifejlesztik a finommotorikus készségeiket annyira, hogy már teljesen egyedül is fog ez menni nekik. Az idősebb gyermekek pedig szívesen játszák el az eladót, a farmert, vezetnek egy állatkertet, autóznak, azaz röviden behatolnak a való világba játék formájában és ebben az időszakban is a Lego DUPLO a számtalan tematikus építőjátékával a hűséges társuk lesz.

A LEGO DUPLO 10858 Első házikedvencek kirakóm építőjáték legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas 1,5 és 3 év közötti gyermekek számára
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket, a képzeletet és a fantáziát
  • A LEGO DUPLO Első házikedvencek kirakóm megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi kivitelezés
  • Darabszám - 18

LEGO DUPLO - Első házikedvencek kirakóm

Segítsen a gyermekeinek létrehozni 3D-s modelleket a nagy LEGO DUPLO kockákból. Először rendezze el a kockákat a színek alapján, majd ezután állítsa össze az egyes állatokat. A díszített kockákkal történeteket mesélhet arról, hogy az egyes állatok mit szeretnek enni. Szórakozzanak együtt és nézze, hogy hogyan fejlődnek a gyermekei a színek felismerése és válogatása terén, és hogy hogyan tanulják meg a kedvenc ételek hozzárendelését az egyes állatokhoz.

 

A csomagolás tartalma:
18 darab LEGO DUPLO
3 színkódolt modell: madár, macska és kutya
Tartozékok: díszített kockák, amelyek az egyes házikedvencek ételeit reprezentálják

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól

Részletes információk

Sorozat LEGO® DUPLO®

Téma

Téma Állatok
Kód:  LO10858
Termékszám:  5702016110838
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15