Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben

Élvezd Miles-szal együtt a nagyszerű űrkalandot! A Lego DUPLO a kreatív szórakozás végtelen forrása minden kis lurkó számára, 2-től 5 éves korig. Az építőelemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy remekül illeszkednek az apró kezekbe, ugyanakkor teljesen biztonságosak, így aggodalom nélkül engedheted, hogy gyereked játsszon velük. A Lego DUPLO-val tényleg lehet is! Figyeld csak meg, hogyan épít a kicsi végtelen kéményeket, egyszerű házakat és hidakat a klasszikus építőelemekből, és nem telik sok időbe, addig fejleszti finommotoros készségeit, hogy már teljesen egyedül tud építeni. A nagyobb gyerekek szeretnek eladót, gazdát játszani, gondozzák az állatkertet, autót vezetnek, egyszóval a játékon keresztül eljutnak a valódi világba, és a Lego DUPLO bőséges tematikus építőkészlet kínálatával még ebben az időszakban is hű társuk lesz.

Legfontosabb jellemzői

  • 2-5 éves korú gyerekek számára ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti finommotoros készségeket és a fantáziát
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi design
  • Építőelemek száma: 23

Lego DUPLO Miles kalandjai az űrben

Miles élvezi a nagyszerű űrkalandot, miért ne szórakoznál vele együtt? Miles nem egyedül játszik, földönkívüli barátja, Blodger Blopp is vele tart. Használd a radaros űrjárművet, hogy találjon egy játszóteret, és kezdődhet a móka. Igen, a játszótéren van egy csúszda, de légy óvatos a kráter és a tüzes láva közelében. Mialatt Blodger Blopp játszott, Miles értékes kristályokat fedezett fel a kráterben. Nem akarsz vele együtt kutatni? Vagy inkább az űrszörfdeszkával járod be az egész krátert?

A csomag tartalma:
Miles
űrjármű
radar
Blodger Blopp
csúszda
űrszörfdeszka
kráter kristályokkal
magas láng
szabvány építőelemek
Összesen 23 darab

Kód:  LO1187
Termékszám:  5702015599429
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05