Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10802 Savanna

5 1 értékelés

LEGO DUPLO 10802 Savanna

Utazzon a gyerekek egy kalandos utazás a afrikai szavannákon! Lego Duplo egy végtelen forrása kreatív szórakozás az egész kicsiknek belül 1,5-5 év. A kocka kifejezetten a tökéletesen illeszkednek a kis kezek és hogy ők is teljesen biztonságos, és akkor hagyja nem kell aggódni a gyerekek játszanak. Lego Duplo biztosan van mit! Figyeljük meg, hogy a legkisebb hozza végtelen halom, egyszerű házak és a hidak a hagyományos tégla, nem tart sokáig, és átképezni finom motorikus képességeit ahhoz, hogy kezelni, hogy teljesen egyedül. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani a jegyző, a gazdák, működik Állatkert, autóvezetés, egyszerűen behatol a világban a játék, és még ebben az időszakban, akkor lesz Lego Duplo a maga gazdag tematikus készletek hűséges társ.

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas éves gyermekek 2-5 év

  • A szórakoztató, kreatív játék
  • A vonatok finom motoros készségek, a képzelet és a fantázia
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • A jó design
  • Darabszám - 18

Lego Duplo Savana

Ennek része egy sor Lego Duplo szerte a világon, itt az ideje, hogy látogassa meg az afrikai szavanna. A környező vidék végigvezeti a helyi idegenvezető egy dzsip. Így meg lehet nézni a lenyűgöző zsiráf táplálás görcsökkel elszigetelt fák vagy veszélyes oroszlán, imént chowing egy darab szaftos hús. Zsiráf megzavart fa szép színes madár, nézd!

A csomag tartalma:
dzsip
Township útmutató
zsiráf
oroszlán
húsdarab
madár
Dice elhelyezni a fa
Összesen 18 db

Kód:  LO1194
Termékszám:  5702015597890
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20