Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10594 Sofia the First Royal Stable

5 1 értékelés

LEGO DUPLO 10594 Sofia the First Royal Stable

Bájos kit célja a legfiatalabb és a kis kezét. Tudja fejleszteni a fantáziáját, amikor játszik és feltalálás tündérmesékben.

A gyerekek élvezni fogják számtalan királyi kalandok egy varázslatos világ Princess Sophia I.és az ő mágikus repülő ló Minimem Nagy. Ők lehet építeni egy stabil lovak kényelmes aludni is egy fárasztó nap, hogy bemutassa tudását ugrott át az akadályokat. Még hercegnők ténylegesen figyelembe kell vigyázni, hogy az állatok barátok. Louis takarmány a kedvenc kezeli, széna és a sárgarépát. Pitchfork megtartja stabil, tiszta és rendezett. Sofia és az ő repülő ló Minimus inspirálja a gyermekeket, hogy kitaláljon a saját történetét a barátság között az ember és állat.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO741
Termékszám:  5702015354981
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15