Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10586 Lego Ville, Ice Cream Truck

5 1 értékelés

LEGO DUPLO 10586 Lego Ville, Ice Cream Truck

LEGO DUPLO tervezték a legkisebb építők. Jellemzőjük a kisebb számú hajtogatott darab, míg a nagyobb méretű blokkok kell jól építették. Lego fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.
Válasszon egy apróságot egy fagylalt van. Épít egy fagylalt van, meghajtó a jegyző a fagylalt, és keressen az ügyfelek számára. Ezután szolgálja fagylalt és lollies gyermekeknek, akik fizetnek nekik díszített kockákra. Kis gyerekek szeretni fogják az új történeteket, és megtanulják, hogyan kell építeni a színes kocka, melyek kifejezetten biztonságosnak kis kezét.
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO678b
Termékszám:  5702015355247
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15