Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10584 Az erdő: park

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10584 Az erdő: park

A LEGO® DUPLO® Erdő vadasparkjában egész nap szórakozhatsz – olyan sok állat várja, hogy megismerkedj velük. Építs egy pajtát az őzikéknek, hajts el autóval a medvebarlang és a rókakerítés előtt és vedd őket szemügyre, miközben a mókus is átszalad a fák között. Utána irány a pihenőhely, ahol ebédelni lehet, mielőtt csúszdázni indulnál. A kisgyermekek imádni fogják ennek a LEGO DUPLO készletnek mind a 8 vadállatát, és azokat a szerepjáték lehetőségeket, amelyeket a park kínál. Mesélj nekik a természet és vadvilág tiszteletéről, miközben a mogyorókkal dekorált különleges kockákkal etetik az állatokat. A park nagyszerű alkalmat ad az alapvető építési készségek fejlesztésére az építhető autó, pajta, kapu, erdei barlang, fa és csúszda révén. A készlet 3 LEGO DUPLO figurát: egy anyukát, egy apukát és egy gyermeket, valamint 8 állatfigurát tartalmaz: őzbakot, őzsutát, őzgidát, medvét, medvebocsot, 2 rókát és egy mókust.


LEGO Lesopark

LEGO DUPLO

A LEGO DUPLO készleteket a legkisebb építőknek terveztük, kevesebb darabszámmal, de nagyobb méretű építőelemekkel büszkélkedhet. Röviden, mindent megtettünk azért, hogy kisgyermeke elégedett legyen. A LEGO részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.

Az erdő: park tartalma

  • 3 minifigura - anya, apa és gyerek
  • 8 állatfigura
  • Autó
  • Csúszda
  • Összeszerelhető fa
  • Erdei barlang
  • és sok más szórakoztató darab
LEGO Lesopark

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO678i
Termékszám:  5702015355209
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20