Oldal frissítése

LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace

LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace

LEGO Disney Princess Jázmin 41061 egzotikus palota célja a gyermekek 5-12 év. A tartalom található, a kit Aladdin időszakban. Aki nem tudja, Aladdin és a bűvös lámpa! Most LEGO egy nagyszerű palotája Princess Jasmine ezt a mesét. Van Aladdin bűvös lámpa és csodálatos tündér párnák. Közvetlenül a Palace az Ön segítségével növekszik a forgalmas piacon a Agrabah. A hagyományos piac eleve sípot ráolvasások és még kígyózik egyedül kígyó mászik ki a tartályból. Van is egy pálmafa alatt, amely lehet elrejteni a nap az árnyékban egy szökőkút, amely a frissítő. Kouzelná pohádka v podobě stavebnice LEGO učaruje dětem i dospělým.

A mesék az Orient nem hagyja ki a varázsszőnyeg, amely akkor repülnek át a palota és a piacon. Persze ott van még a karaktere Jázmin hercegnő, vele együtt barátja Tiggy Raja. Együtt a gyermekek megtapasztalják a sok érdekes kalandok. Minden a képzelet és a fantázia a gyermekek és felnőttek, akik hozták szóba. Semmi sem akadályozza meg őket abban is jön szóba, illetve más jellegű, mint amit ez a gyönyörű készlet. LEGO lesz, hogy hozzon létre, és valóra ötleteiket és álmaikat. Adjon gyermekének a lehetőséget, hogy fejlesszék kreatív képességek és a képzelet segítségével az egyedi kit.
Darabszám:143
Ajánlott kor:
5-12 éves korig
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO681
Termékszám:  5702015352420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05