Oldal frissítése

LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle

Prince bájos Hamupipőke meghívást a királyi romantikus félt. Először is, a játék körül a csintalan macska Lucifer és játékos kutya Bruno. Fedezze fel az összes szoba a vár, és megtalálja a kulcsot, amely kinyitja a kincsesláda, ahol azokat tárolják az összes ékszert. Hamupipőke és a herceg, aki élvezi az első romantikus tánc, és egy ideig úgy megáll a kandalló előtt. Ne feledd, hogy Hamupipőke el kell hagynia a kastélyt, mielőtt az óra üt tizenkét. Miután elhagyta az út lépcsőjén poharát papucs neki herceg lehetett találni. A készlet tartalmaz egy mini alakja Hamupipőke, Prince Charming, Lucifer a macska és a kutya Bruno.

LEGO Disney hercegnők szánt minden kislány. Transzfer a mesés világ hercegnők és élvezze őket a sok felejthetetlen kalandok az úton, hogy a boldogságot. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.
Műszaki adatok:
Product Line:LEGO Barátok
Darabszám:
646
Ajánlott kor:
6-12 éves korig
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO506
Termékszám:  5702015124638
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10