Oldal frissítése

LEGO Disney 41154 - Hamupipőke álomkastélya

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Disney 41154 - Hamupipőke álomkastélya

A LEGO Disney Princess készleteket kifejezetten kis hölgyeknek tervezték. Lépj be te is ebbe a tündérmese-szerű LEGO világba, amely nem csak hercegnőkkel, hanem más mesebeli lényekkel, sok-sok örömmel és felejthetetlen kalanddal van teli. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros mozgásokat, erősíti a gyerekek képzelőerejét, és a legnépszerűbb gyermekjáték világszerte. Látogass el Hamupipőke mesebeli világába, építsd meg az álomkastélyát! 

LEGO Disney Princess 41154 - Hamupipőke álomkastélya készlet főbb jellemzői:

  • 6 és 12 év közötti gyermekek számára alkalmas
  • Nagyszerű szórakozás minden kislány számára
  • Kedvenc Disney mesefigurákat és hercegnőket ábrázol
  • Fejleszti a gyermekek kreativitását és képzelőerejét
  • A LEGO Disney Princess Hamupipőke álomkastélya készlet összerakása fejleszti a finommotoros mozgásokat
  • Darabszám - 585

LEGO Disney Princess - Hamupipőke álomkastálya

Játszd el az igazi Disney hercegnő, Hamupipőke és a gyönyörű hercege életét a kastélyukban! Segíts nekik vacsorázni együtt a hatalmas ebédlőjükben, majd táncoltasd meg őket az erkélyen lévő, elforgatható táncparketten! Keresd meg a huncut egereket, és adj nekik néhány darab sajtot, majd látogass el Hamupipőke csikójához, segíts neki akadályt ugrani vagy kocsit húzni! Fedezd fel a mágikus kastély összes szobáját és sötét búvóhelyét, építsd meg a szobákat, majd helyezd át - annyi minden felfedezni való vár rád! Játszd el a kedvenc jeleneteidet a klasszikus Disney meséből, a Hamupipőkéből, vagy találj ki egy teljesen új történetet a szereplőknek.

A csomag tartalma:
2 mini figura: Hamupipőke és a gyönyörű herceg; extra figurák: csikó és 2 egér
moduláris háromszintes kastély étkezővel, asztallal és székekkel, hálószoba és ágy, forgó kandalló, erkély forgó táncparketten, konyha, ruhatár és nappali
Pumpkin Pump
ló akadály és kocsi
kiegészítők: pohár, nyitható könyv, meghívókártya, parfümös palackok, gyémánt, fésű, hajdíszek, croissant, keksz, sajt, sütőtök, vizes üveg, főzőedény, serpenyő és poharak

Kód:  LO41154
Termékszám:  5702016111682
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15