Oldal frissítése

LEGO Disney 41152 Csipkerózsika mesebeli kastélya

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Disney 41152 Csipkerózsika mesebeli kastélya

LEGO Disney Princess minden kislánynak örömet okoz. Lépj be a mesék világába ahol nemcsak hercegnőkkel, hanem sok más mesebeli lénnyel is megismerkedhetsz. Légy részese a felejthetetlen kalandoknak. A LEGO apró részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finommotorikus készségeket. Ez a népszerű LEGO játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg előtted. Élvezd a mulatságos napot Csipkerózsikával. 

Legfontosabb jellemzők

  • 5 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Remek szórakozás minden kis hercegnőnek
  • Téma a kedvenc Disney tündérek és hercegnők világa
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotorikus készségeket
  • Kompatibilis más LEGO Disney játékokkal
  • Darabszám - 322

LEGO Disney Princess - Csipkerózsika mesebeli kastélya

Játszd el a Disney Aurora hercegnő életét a barátaival, a jó tündérrel Fionával és egy kis nyuszival! Alkosd meg kedvenc jeleneteidet a Disney Csipkerózsika filmjéből, és segíts neki megpörgetni a rokkát! De ne feledd, Demóna itt van az odújában! Élvezd ennek a készletnek a megépítését és átrendezését, amit sokféleképpen megtehetsz! Könnyedén áthelyezhetsz és felcserélhetsz darabokat belül, sőt még a kastély termeit is átrendezheted, így véget nem érő kalandokban lehet részed Aurorával.

Csomag tartalma:
2 minifigura: Csipkerózsika és Demóna, MerryWeather és nyuszi figurák
egy moduláris tündérház erkéllyel
öltözőasztal és ágy rejtett könyvvel
Demóna a trónon
kiegészítők: varázspálca, korona, karszalagok, hajcsavarók, virágok, sütemény, keverőtál, olló, fésű, parfümös palack, kosár, sárgarépa, cseresznye és mankó

Kód:  LO41152
Termékszám:  5702016111460
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20