Oldal frissítése

41146 - LEGO Disney™ - Hamupipőke varázslatos estélye

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

41146 - LEGO Disney™ - Hamupipőke varázslatos estélye

A LEGO Disney Princess készletek a kis hölgyeknek készültek. Lépj be egy mesebeli világba, ahol nem csak hercegnők, de sok más mesebeli lény is él, élj át sok felejthetetlen kalandot a boldogság felé vezető úton! A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermeki képzeletet, ráadásul az egyik legnépszerűbb gyermek játék. Segíts Hamupipőkének a ház körüli kötelességei teljesítésében, és készülj fel a csodálatos bálra a királyi palotában.

Legfontosabb jellemzők

  • 6 és 12 év közötti gyermekek számára
  • Remek szórakozást nyújt minden kislánynak
  • A legnépszerűbb Disney mesék és hercegnők
  • Fejleszti a gyermek kreativitását és fantáziáját
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • Darabszám - 350

LEGO Disney Princess - Hamupipőke varázslatos estélye

Hamupipőke minden nap takarít, meg kell felelnie, bármire utasítja a mostohaanyja. De a Tündérkeresztanya nagy meglepetéssel várja ma - egy meghívó a bálba a királyi palotában. Hamupipőkének azonban nincs mit viselnie? Ezen természetesen segíthetsz Tündérkeresztanyával együtt, valamint egy szép hintón utaztathatod Hamupipőkét a bálba.

A csomag tartalma:
Két mini figura - Hamupipőke cserélhető ruhákkal és Tündérkeresztanya, plusz két állatfigura - ló és egér
Hamupipőke hintója - hely két mini figurának, levehető tető, hogy könnyebb legyen játszani benne, nyitható ajtók és egy nyitható láda
Hamupipőke kétszintes háza - nyitható ajtók és ablakok, konyha a földszinten mosdóval és asztallal, hálórész a felső emeleten
Forgatható alap egy báli ruhával
Meghívó
Két kulcs
Varázspálca
Seprű
Hajkefe
Olló
Tányér étellel
Sajtdarab

Kód:  LO41146
Termékszám:  5702015867337
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05