Oldal frissítése

LEGO Disney Princess 41069 Treasure's Day at the Pool

5 1 értékelés

LEGO Disney Princess 41069 Treasure's Day at the Pool

LEGO Disney Princess minden kislány. Transzfer a mesés világ nem csak a hercegnők, hanem sok más mesebeli lények, és élvezze őket a sok felejthetetlen kalandok az úton, hogy a boldogságot. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermek és az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. Élvezze a forró nyári napokon a medence, édesem - cica bájos hercegnő Ariel. 

legfontosabb jellemzői

  • Remek szórakozást nyújt minden kis hercegnők
  • A motívumok kedvenc Disney animációs tündér
  • Fejleszteni kreativitás és a fantázia egy gyermek

Hozz magaddal egy mese!

Nem csoda, hogy a méz szereti a vizet, az egyik legszebb tenger hercegnő Ariel! Přidej se k němu a společně dovádějte v jeho bazénku v lázních. Deliver neki a bátorságot sem ugrik a felfújható táblák. Aztán a tábla turn és nézni, ahogy a változások idővel az őrült csúszda! Ha igazán élvezni a játékot a medencében, menj a fagylalt boltban, és válasszon egy ízű fagylalt, hogy tetszik a legjobban! 

Kód:  LO1225
Termékszám:  5702015591959
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10