Oldal frissítése

LEGO Disney Princess 41062 Elsa’s Sparkling Ice Castle

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Disney Princess 41062 Elsa’s Sparkling Ice Castle

LEGO Disney Princess 41062 Elsin csillogó jég palota ideális 6-12 éves gyermekek. Megtalálni népszerű figura Princess Anne és aranyos karakterek hóember Olaf. Mindkettő látogató Jégkirálynő Elsa a szép jég palotába.A gyermekeket velük lovagolni egy szánkó vagy korcsolyázás a korcsolyát a kastély körül. Lehetőségek a játék körül a készlet sok fantázia és határai határok nélkül. Mindenki talál valamit, hogy ő lesz közel. A palota tele van titkokkal és meglepetésekkel. Miután meghódították a jeges hegyek síléc, akkor lehet készíteni, és élvezze a fagyasztott kezeli a fagylalt bárban, vagy egy piknik a hó alatt látványos jégcsap. Tato stavebnice je okouzlujícím společníkem nejen pro malá děvčátka.

Szórakozás indul építése Elsa jég palota és akkor csak várni, amíg a fantázia és a játék. Ez is csak a saját belátása szerint, ha gyermeke játszik az Ice Palace képviseli a karakter a királynő Elsa és Princess Anne, hóember Olaf végül. Semmi nem akadályozza meg őket, hogy adja meg a játékot, és egy másik fantáziadús személyiség.Fejlődő képzelet és a teremtés történet, Lego pontosan az, amit a gyerekeknek szükségük van. A készlet, gyermekek fejlesztésére és megvalósítjuk elképzeléseiket és álmaikat. A készlet is tökéletes dekoráció a gyerekszobában. Dopřejte svému dítěti možnost rozvíjet své schopnosti, kreativitu a představivost pomocí stavebnice LEGO.
Ajánlott kor:
6-12 éves korig
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO680
Termékszám:  5702015352437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05