Oldal frissítése

LEGO Creator Expert Big Ben

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Creator Expert Big Ben

A LEGO Creator sorozatot az igazán kreatív gyerekeknek készítettük. A szériát úgy terveztük meg, hogy egyetlen készletből több témába vágó alkotás is készülhessen, így segítve a hosszan tartó szórakozást. A gyerekek imádni fogják, hogy lehetőségük van új és új lehetőségeket felfedezni, és hogy autókat, állatokat, gépeket, otthonokat, repülőket építhetnek. A Lego Creator készlete fejleszti a kreativitást, a finommotorikus mozgást, a képzelőerőt és a fantáziát is, nem csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyerekjáték. A Lego Creator Expert szériájában egy igazán különleges, a londoni Big Bent bemutató készlet is megtalálható.

Legfontosabb jellemzők

  • 16 éves kortól
  • Big Ben különkiadás
  • A legkisebb részlekeig kidolgozott, pontos modell
  • Fejleszti a kreativitást képzelőerőt
  • Fejleszti a finommotorikus mozgást
  • Darabszám: 4163

LEGO Creator Expert - Big Ben

A Lego Creator sorozat egyik legkülönlegesebb darabja, ami biztosan megdobogtatja a rajongók szívét: London világhírű Big Benje. Ez az igazán részletes modell tökéletesen megragadja a 96 méter magas, gótikus stílusú Erzsébet-torony grandiózusságát. A modellhez a Westminster-palota keleti szárnya is hozzátartozik, gyönyörű homlokzati ablakaival, szobraival és pajzsaival. Az ikonikus óratorony részei az aranyozott csúcsok, az Ayrton Light jelzőfény és a 4 gyöynörűen kidolgozott számlap is, amelyen a kis- és nagymutatók mozgathatók is.  Az óratoronyban egy harang is található, az épület előtt füves park terül el, fákkal és járdával. Barangolj London utcáin ennek az egyedi és lenyűgöző szettnek a segítségével. 

A csomag tartalma:
Big Ben
A Westminster-palota (részlet) és a hozzá kapcsolódó Erzsébet-torony részletes modellje 
4 részletesen kidolgozott számlap, mozgatható kis- és nagymutatóval 
Járda, fa és gyep
Big Ben harang

 
Kód:  LO10253
Termékszám:  5702015591515
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15