Oldal frissítése

LEGO Creator 31085 Mobile Stunt Show

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31085 Mobile Stunt Show

A LEGO Creator készleteket a kreatív gyermekek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy egyetlen készlet elemeiből több, hasonló témájú modellt is megépíthess, ezáltal bővítve a játék és az építés lehetőségeit. A gyerekek imádják a csodálatos lehetőséget, hogy felfedezzék az új lehetőségeket, és átépítsék az autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgépeket. A LEGO Creator készlet fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a gyermekek fantáziáját és képzelőerejét, és a legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartozik.

A LEGO 31085 fő jellemzői

  • 8 és 12 év közötti gyermekek számára alkalmas
  • Eredeti Creator sorozat
  • 3 az 1-ben modell
  • Pontosan és nagyon hűen kidolgozott, még a legkisebb részletek is
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • A Mobile Stunt Show készlet 581 darabból áll

LEGO Creator - Mobile Stunt Show

Üdvözöljük a lenyűgöző kaszkadőrbemutatón! Segíts a kaszkadőrnek kipakolni a szállítóból a monster truck-ot és a a fényszórók tornyát, állítsd fel az ugratókat és a rámpákat, és már csak szorítanod kell, hogy minden rendben menjen! A fellépés után a kaszkadőr megpihenhet a vezetőfülkében, ahol ágyat és televíziót talál. Amint a szerelő mindent felrak a két tüzes kipufogóval felszerelt szállítóra, ismét útra kelhetnek egy másik városba. Ez a 3 az 1-ben modell egy stílusos pickup-á vagy két verseny dragster-é építhető át. A szórakozás ezzel a készlettel soha nem fog véget érni!

A csomag tartalma:
2 mini figura - kaszkadőrnő, szerelő
lapos szállító, összecsukható állvánnyal és rámpával
monster truck
torony reflektorokkal
vezetőfülke ággyal és televízióval

Kód:  LO31085
Termékszám:  5702016111101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20