Oldal frissítése

LEGO Creator 31084 Kalózos hullámvasút

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31084 Kalózos hullámvasút

A LEGO Creator készleteket a kreatív gyermekek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy egyetlen készlet elemeiből több, hasonló témájú modellt építhess meg, ezáltal bővítheted a játék és az építés lehetőségeit. A gyerekek imádni fogják ezt a csodálatos alkalmat, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel és átépíthetik az autók, állatok, gépek, házak és repülőgépek modelljeit. A LEGO Creator építőkészlet fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját, és a legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartozik.

A LEGO 31084 legfontosabb jellemzői

  • Kb. 9 és 14 év közötti gyermekek számára alkalmas
  • Eredeti Creator sorozat
  • 3 az 1-ben modell
  • Pontosan és nagyon hűen kidolgozott, még a legkisebb részletek is
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A Kalózos hullámvasút építőjáték 923 elemet tartalmaz

LEGO Creator - Kalózos hullámvasút

Üdvözlünk a csodás kalózos hullámvasúton! Csatlakozz a négy minifigurához és élvezd az adrenalin varázslatos áramlását a működő, szórakoztató hullámvasúton. Vegyél jegyet, ülj be, és indulhat a szórakozás! Mássz be a cápakocsiba, kapaszkodj erősen, figyelj a hajóroncsra, és légy óvatos, amikor a titokzatos koponya alatt suhansz el. A menet után vehetsz egy lufit emlékbe, vagy akár képet is készíthetsz. Ez a 3 az 1-ben modell átalakítható szellemvasúttá vagy hajóúttá. A szórakozás ezzel a készlettel soha nem ér véget!

A csomag tartalma:
4 minifigura
csontváz figura
teljesen működőképes ovális hullámvasút cápakocsikból kialakított vonattal, vízcsobbanással és egyéb kalóz témájú kellékekkel (pl. elsüllyedt gálya, koponya, pálmafa, polip)
vízágyú
jegypénztár
léggömbök

Kód:  LO31084
Termékszám:  5702016111248
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15