Oldal frissítése

LEGO Creator 31083 Hajós kalandok

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31083 Hajós kalandok

A LEGO Creator építőkészletet minden kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy egyetlen készlet elemeiből több, hasonló témájú modellt építhess meg, ezáltal bővítheted a játék és az építés lehetőségeit. A gyerekek imádják a csodálatos alkalmat, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel és átépíthetik az autók, állatok, gépek, házak és repülőgépek modelljeit. A LEGO Creator építőkészlet kifejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját, és a legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartozik.

A LEGO 31083 fő jellemzői

  • Kb. 9 és 14 év közötti gyermekek számára alkalmas
  • Eredeti Creator sorozat
  • 3 az 1-ben modell
  • Pontosan és nagyon hűen kidolgozott, még a legkisebb részletek is
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • A Hajós kalandok építőkészlet 597 elemet tartalmaz

LEGO Creator - Hajós kalandok

Üdvözlünk egy csodálatos és kalandos úton a tengeren! Indulj apuval, anyuval és gyerekükkel egy hajóútra a pompás kék-fehér jachton. Éjjel a kabinban aludhatsz, és reggel kiköthettek egy szigeten. Menjetek a tengerpartra, ahol anyu egy pálma alatt napozhat. Apa biztosan elindul, hogy a vízi robogón felfedezze az öblöt, utána pedig szörfözhettek. A gyerekkel játszhatsz a homokban, és lenyűgöző várat építhetsz. És ne aggódj, ha a jacht meghibásodik, négy mentőöv áll a rendelkezésetekre. Ez a 3 az 1-ben modell átépíthető tengerparti házzá mólóval és vitorlással, vagy egy helikopterré leszállópárnával és irányítótoronnyal. Ezzel a készlettel soha nem ér véget a szórakozás!

A csomag tartalma:
3 minifigura - férfi, nő, gyermek
pompás jacht jól kidolgozott kabinnal és toalettel, radarral, 4 mentőövvel, amelyeket a hajótestre rögzítettek
vízi robogó
horgászbot
tengerparti fekhely a pálma alatt
homokvár
szörfdeszka

Kód:  LO31083
Termékszám:  5702016267006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15